Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Training Atelier international de dezvoltate personala
300 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Mai sunt disponibile 3 locuri la OnWard - atelierul international de dezvoltare personala, bazat pe o metoda inovativa.

In perioada 5-10 August 2013, la Sarata Monteoru, Centrul de Asistenta pentru Dezvoltarea Durabila a Resurselor Umane C.A.D.D.R.U aduce in premiera in Romania metoda de dezvoltare personala EquiliTri. Participantii la curs vor veni din Grecia, Letonia, Lituania, Malta, Spania, Cehia, Turcia si Romania iar atelierul se va desfasura integral in limba engleza.

Fiind pentru prima data disponibil participantilor din Romania, se ofera 3 burse cu un discount de 60% din valoarea cursului. EquiliTri este o metoda inovativa ce abordeaza dezvoltarea personala prin simplitate si flexibilitate si are grad ridicat de autonomie. Atelierul a fost deja desfasurat in mai multe tari din Asia si Europa si are un success rasunator.

Desi EquiliTri este pentru oricine isi doreste mai mult de la sine, acest workshop este recomandat consilierilor, coach-ilor, profesorilor, coordonatorilor de resurse umane, manageri, lideri de echipe.

Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina de Facebook a organizatiei CADDRU sau pe www.caddru.ro. Inscrierile se fac pana la data de 3 august.

Va uram success!
Din Gura in Gura